Чи легко бути кавовим гіком?

Часто кавових гіків запитують, які девайси використовуються для приготування кави, на що вони відповідають «У нас є декілька пристроїв, якими ми користуємось». Тоді найпоширенішим подальшим питанням є «Навіщо так багато?» На кухні кавового гіка з легкістю можна знайти ручний гріндер, електричний…

Читати далі


0 Коментарі5 Хвилини

Taste the Flavour!

Наш Рижик готовий задовільнити будь-які ваші забаганки ( кавові)!

Читати далі


0 Коментарі1 Хвилина

Історія італійського еспресо.

Шот еспресо - основа всієї нефільтрованої кави. Найчистіша форма напою. Ключ до розуміння всієї кавової культури Італії. Даючи нам еспресо, Італія стала праотцем другої і третьої кавових хвиль і повністю змінила розуміння значення кави. До сьогодні, пиття кави в Італії відрізняється від решти…

Читати далі


0 Коментарі9 Хвилини

BlackFest Ukrainian Coffee Show. Лекція про методи обробки кавової ягоди.

Потяг – метро – реєстрація – ось вона, перша зірка на Star Stage Тимур Дудкін. Одразу скажу, я був дуже радий, що саме з нього почалося знайомство із Blackfest, розповідає - Микола Зозуля. Адже, ніхто більше не вклав у свою доповідь стільки любові та пристрасті, не заразив нею так інших. Хіба що…

Читати далі


0 Коментарі3 Хвилини

BlackFest Ukrainian Coffee Show (BlackFest).

Ми відвідали BlackFest Ukrainian Coffee Show (BlackFest). Були ми там для того, щоб інтелектуально прокачати себе і розширити світогляд. А також знайти нові знайомства. Отримали цього в достатку і навіть більше. Куштували нові сорти кави, спілкувалися з профі і просто цікавими людьми, пройшли…

Читати далі


0 Коментарі2 Хвилини

Чим ми займаємося як компанія?

Чим ми займаємося як компанія? Все дуже просто: ми надаємо вам у користування кавоварку, доставляємо найкращу за якістю каву. І турбуємося про те, щоб ви могли радувати своїх клієнтів смачною кавою. Адже, обслуговування і сервіс кавового обладнання це важкий і безкінечний процес. Саме за це нас і…

Читати далі


0 Коментарі1 Хвилини

Шлях кавового зерна.

Багато людей не переймаються тим, який довгий шлях проходить кавове зерно перш, ніж ми зможемо насолодитися ароматним еспресо,яке приготоване із зерна сегменту спешелті. Сьогодні ми вам розкажемо, як починається довга дорога кави.   А починається все з проростку кави, який фермери з посмішкою…

Читати далі


0 Коментарі3 Хвилини